2023-2024 Güz Dönemi Vize Mazeret Sınav Programı Hk. | İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2023-2024 Güz Dönemi Vize Mazeret Sınav Programı Hk.

Fakültemiz Psikoloji Bölümü öğrencilerimiz 28 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar mazeret sınavı başvurularını fakülte sekreterliğimize yapabilirler.

İktisat,İşletme,Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümleri öğrencilerimiz 4-6 Aralık 2023 tarihleri arasında mazeret sınavı başvurularını fakülte sekreterliğimize yapabilirler.

Tüm bölümlerimiz için (Psikoloji, İktisat, İşletme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler) Mazeret sınav takvimi ilerleyen günlerde fakültemiz web sitesinde yayınlanacaktır.