2022-23 Bahar Yarıyılı Hk. | İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2022-23 Bahar Yarıyılı Hk.

Sevgili öğrencilerimiz,

Bölgemizde çok büyük bir afetle karşı karşıya kaldık. Hepinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu dönemi de dayanışma içerisinde aşacağımıza inanıyorum. YÖK Başkanlığı tarafından 2022-2023 bahar yarıyılının uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olacağına kararı verildiği, OHAL kapsamındaki üniversiteler için ayrıca yeni kararlar alınacağı ve alınan kararların hafta başında duyurulacağı  konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Buna göre uzaktan öğretime yönelik ön hazırlıklarımız başlamış, YÖK Tarafından OHAL kapsamındaki üniversitelere yönelik alınan kararlara göre gerekli düzenlemeler yapılarak tüm öğrenci ve hocalarımıza duyulacaktır. Ders seçimleri dahil olmak üzere hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecektir. Lütfen üniversitemizin ve fakültemizin web sayfalarındaki duyuruları takip ediniz.

Sağlıkla kalın.

İİSBF DEKANI Prof.Dr. Mazlum ÇELİK